HomeParty

Kunne du tænke dig at se det

fulde udvalg?

 


Vi tilbyder at komme ud til dig og dine gæster, hvor I kan være de første til at se vores seneste, unikke designs til en hyggelig smykke-aften.

 

Der vil være udvalgte rabatter,

og en valgfri gave til værtinden.

 
 

-Kan jeg ikke bare se alle jeres smykker på hjemmesiden?

Vi laver nye designs hele tiden og ikke alle de håndlavede smykker når at blive lagt ind på hjemmesiden.
 

Med få undtagelser, laves alle smykkedesigns kun én gang. Du skal derfor være hurtig, hvis du forelsker dig i et smykke, inden det bliver solgt.

 

Vi tilbyder derfor at komme ud til dig og dine gæster, hvor I kan være de første til at se vores fulde smykke-sortiment samt seneste designs til en hyggelig aften med veninderne eller kollegerne, hvor I i ro og mag kan udse jer jeres nye smykke(r) eller en enestående gaveidé.

Til en privat aften kan du derfor få fingrene i de nyeste designs før alle andre. Skulle du forelske dig i flere designs, giver vi gerne mængderabat.

 

Du vil også her få mulighed for at bestille dit helt eget smykkedesign i samråd med os, hvis det skulle friste.

 

Book en tid

Til en sådan aften fortæller vi gerne lidt om materialerne, og om hvilke processer smykkerne gennemgår før det endelige resultat. Mange bliver forbavsede over, hvor meget arbejde og præcision, der ligger bag hvert smykke.

 

-Hvor kan jeg ellers se jeres smykker?

 

Weinreich-design er med på forskellige udstillinger  i løbet af året. Her vil du også få mulighed for at se det fulde udvalg af smykker og de nyeste designs, som vi har på det pågældende tidspunkt.

 
 

Ring og få en aftale i dag

Vi glæder os meget til at se jer!

© Weinreich-design.dk/v. A.M. Weinreich | Lindholm Søpark 32, 3. Th., 9400 Nørresundby - Danmark | Tlf.: 21834900